Лили Иванова честити и на Татяна Лолова във фейсбук

Лили Иванова и Татяна Лолова на сцената на Театър 199

"Честит рожден ден на една от най-обаятелните актриси и разкошен човек! С много, много обич!", написа Лили Иванова на Татяна Лолова в социалната мрежа.
Най-известната българска певица напоследък е доста често във фейсбук. Така и в неделя честити празника на голямата актриса в мрежата, където всички се познават и няма анонимни лица.


"Познавам Лили, откакто е започнала да пее, много я обичам, винаги е много мила и внимателна. Имах шанса да кажа в ефир колко много я обичам, когато бях в предаването на Кеворк", обясни Лолова. На 20 януари двете се разцелуваха на сцената на Театър 199. Тогава Иванова изгледа моноспектакъла на Лолова "Дуенде" от задните редове, а после поздрави актрисата пред публиката.

Под честитката за рождения ден певицата отново публикува снимка на двете, прегърнати на сцената в театъра. Лолова навърши 79 г. в неделя.


Пак така виртуално примата на българската естрада поздрави на 2 февруари и Стоянка Мутафова за рождения ден. Лили я търсила по телефона, но след като не могла да се свърже, се сетила за фейсбук.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене