Виктория Бекъм покани десетки звезди на бляскавото парти за 50-ия си рожден ден (Снимки, видео)

Виктория Бекъм
Кадър; Youtube

Виктория Бекъм навърши 50 години, а на партито се стекоха нейните звездни приятели, съобщи People.

Бившата звезда от Spice Girls и моден дизайнер отбеляза празника си в събота, 20 април, в лондонския клуб Oswald's.

Тя пристигна в изчистена рокля в ментово зелено и се движеше с патерици, които наскоро станаха изненадваща част от гардероба ѝ заради травма на крака.

Разбира се, Виктория беше заобиколена от другите членове на сплотения клан Бекъм, включително съпругът й Дейвид Бекъм, 12-годишната дъщеря Харпър и тримата ѝ синове: Бруклин, 25 г., Ромео, 21 г., и Круз, 19 г.

Семейство Бекъм позволи на майка си да блесне на специалния си ден, като се облече официално, но запази приглушената черно-бяла палитра на облеклото си за рождения ден.

Пред заведението бяха заснети и две от колежките на Виктория от Spice Girls.

Гери Халиуел-Търнър (позната още като Джинджър Спайс) пристигна заедно с Пош Спайс в бяла рокля без презрамки с детайли от панделка.

Мел Би (самата Scary Spice) излезе в яркочервена рокля и сякаш се върна към дните си в Spice Girls - по-специално към афинитета си към животинските принтове - с чифт токчета с леопардов принт и подходяща чанта през рамо.

Друг гост от света на музиката беше Марк Антъни, който пристигна на рождения ден ръка за ръка със съпругата си Надя Ферейра.

Холивудският елит също се появи на празника на Виктория, а водещ беше не кой да е, а Том Круз, който облече смокинг и папийонка за случая. Г-н "Мисията: Невъзможна" бе заснет със широка усмивка, докато влизаше в Oswald's.

Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе "Пепе" Бастон също бяха забелязани, както и Джейсън Стейтъм, към когото се присъедини годеницата му Роузи Хънтингтън-Уайтли.

Гордън Рамзи, дългогодишен приятел на Виктория и Дейвид, също беше в списъка с гостите. Знаменитият готвач пристигна в клуба, за да отпразнува празника на Виктория - и доведе съпругата си Тана Рамзи.

Ден преди рождения си ден Виктория сподели послание за размисъл в Инстаграм, като написа: "Докато се подготвям да навляза в 50-те (на токчета, разбира се), се чувствам толкова невероятно благословена, че съм достигнала този важен етап. Благословена, но също така осъществена и дълбоко удовлетворена. Не само от това къде съм като жена, но и от това колко далеч са стигнали моите марки за мода и красота", продължи тя. "Амбицията ми винаги е била да давам възможност на жените да се чувстват като най-добрата версия на себе си. За мен това означаваше да се доверя на инстинкта си и никога да не правя компромиси с творческата си визия".

В същия пост дизайнерката заяви, че промените в кариерата ѝ - от звезда на Spice Girls през моден дизайнер до козметичен магнат - са я научили да "мечтае мащабно".

"Вярвам, че можеш да бъдеш много неща", пише тя. "Поп звезда, майка, съпруга, дизайнер... Моята страст винаги е била да мечтая за нещо голямо, а след това да мечтая за още по-голямо! Вярвайте първо в себе си - всички останали ще ви последват", написа още тя.

Виктория също така благодари на Дейвид за подкрепата му през всичките 25 години на брака им, както и за четирите им деца, като написа, че "ако си истински късметлия, ще намериш някой, който вярва в теб дори повече от самия теб", съобщава БГНЕС.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене