Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)

Джон Бон Джоуви Снимка:X/@BonJovi

Американският музикант, композитор, вокалист и основател на групата „Бон Джоуви“ Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на музикалната сцена с документален филм и нов албум, предаде Асошиейтед прес.

Той претърпя операция на гласните струни през 2022 година. Тогава групата му се готвеше за турне, но изпълнителят на Livin' on a Prayer се затрудняваше с изпълненията си. След като критиците забелязаха проблема, той се подложи на преглед и се оказа, че една от гласните му струни е атрофирала.

Въпреки, че в момента Джоуви се възстановява, през февруари тази година той излезе за пръв път на сцена след операция, пише БТА. Рокаджията беше почетен като личност на годината на фондацията „Мюзикеърс“. В петък  платформата „Хулу“ ще излъчи документалния филм „Благодаря, лека нощ: Историята на Бон Джоуви“ (Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story), посветен на певеца и „Бон Джоуви“. На 7 юни групата ще зарадва феновете си с нов албум Forever.

„Чувствам се чудесно. Записът на албума беше лесен за изпълнение. Процесът беше стабилен. Въпреки това би ми се искало всичко, свързано с операцията, вече да приключи. Но това не е начинът. Подобно на спортист, който се завръща след разкъсване на коремен мускул, е нужно време. Терапията все още е интензивна и все пак съм уверен, че постепенно се подобрявам“, каза Джон Боу Джоуви в интервю за Асошиейтед прес.

„Ако не си страхотен, то друг ще дойде и ще е по-добър. Това не е кариера, към която трябва да се отнасяш лекомислено. Има милион други млади момчета, които чакат да заемат мястото ти. И в този бизнес няма гаранции. Трябва да спечелиш сърцата на хората, за да дадат своите трудно спечелени долари именно за теб. А ако искаш феновете да ти останат верни в продължение на четири десетилетия, трябва да знаеш, че това е нелека задача. Или ще си един от най-великите или на добър час“, добави той.

„Целта на този албум е да уловя радостта, която през последните няколко години беше трудна, независимо дали става въпрос за тъмния облак на КОВИД-19, който светът преживя, или за моето лично пътуване. С този запис мисля, че уловихме щастието от живота през всички фази, от началото, през средата и до самия край“, каза в края на интервюто музикантът.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Великденски вицове и смешки
Има ли връзка между Христос и египетските пирамиди?
Христос воскресе, скъпи читатели!
Честито Възкресение Христово!
Подкаст: Криели от Деси Бакърджиева, че прапрабаба й била актриса, разбрала от учебник във ВИТИЗ

Напишете дума/думи за търсене