Фестивалът SPIRIT of Burgas 2013 ще се проведе на 27 и 28 юли

Снимкае: Архив

Шестото издание на най-горещото музикално събитие в България SPIRIT of Burgas ще се проведе на 27 и 28 юли. И тази година фестивалът ще предложи на всички меломани изкусителна и неустоима музикална програма, а лазурният бряг на Бургас ще посрещне едни от най-известните и любими артисти и банди.

Освен музикално пиршество, организаторите готвят и още куп изненади - повече забавления, разрешени морски бани под съпровода на любимата песен и почти 48-часова безспирна фиеста. Фестивалът ще посреща фенове още в 17:00 часа следобед, а сцените ще дърпат щепсела чак на изгрев слънце, съобщиха организаторите.

За втора поредна година SPIRIT of Burgas доверява денс сцената на най-добрите познавачи в областта - Ялта, и ще си партнира с най-големия фестивал за електронна музика в България SOLAR. Solar Dance Arena ще представи едни от най-големите звезди от електронната сцена, като ще стартира още на 26 юли, петък, и ще приключи в неделя, 28-ми.

„Решението да преместим фестивалните дати с една седмица не е случайно - разказва Стефан Еленков, изпълнителен директор на SPIRIT of Burgas. - Тази промяна стана необходима, за да попаднем времево в тур-датите на групите и артистите, които искаме да поканим, а и нашите фенове пожелаха да видят на тазгодишното издание на фестивала".

Първите хедлайнери ще бъдат обявени още в средата на март, когато ще стартира и ранната продажба на билети.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене