Лили Иванова разреши на Тони Стораро да изпее две нейни песни на концерта му "25 години на сцена"

Тони Стораро отпразнува 25 години на сцената с голям конерт в зала "Арена София".
Снимка: Милена Луканова

Човекът глас пя повече от 4 часа пред 15 хиляди фенове в "Арена София"

Две от най-известните и обичани песни на Лили Иванова - "За тебе бях" и "Ветрове", изпя Тони Стораро на големия концерт, който направи по случай 25-годишния си юбилей на сцена. Тя му е дала разрешението си да изпълни нейните песни, а освен това му изпрати цветя и поздравителен адрес.

"Най-голямото нещо, което ми се случва в живота, е да бъда поздравен от Голямата Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те!", каза Стораро. Тони изпя заедно със Софи Маринова "Ветрове".

Това се случи по време на големия концерт, който се състоя вчера в зала "Арена София", където 15 хиляди фенове пяха заедно с Тони Стораро хитовете му повече от 4 часа.

Тони и Фики на сцената
Снимка: Милена Луканова
Тони и Фики на сцената Снимка: Милена Луканова

До него неотлъчно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония. Аристос Константину подгря публиката, а за да го подкрепят и да пеят заедно с него на сцената се качиха почти всички топ имена в попфолка: Десислава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, както и синовете на Стораро - Фики и Емрах. 

Синът на Тони Стораро Емрах 
Снимка: Милена Луканова
Синът на Тони Стораро Емрах Снимка: Милена Луканова

Истински фурор предизвика появата на Азис с дълъг шлейф над панталона за първи път доста години след извеждането на женствения му образ от медийното пространство. Преди да излезе на сцената той поздрави Тони с трогателно видео, а Стораро му върна жеста, като каза за колегата си и приятел, че е велик певец. Двамата изпяха хита му "Грешница" и дуета, който стана популярен в изпълнение на Стораро и Деси - "Друг живот".

Стораро и Азис 
Снимка: Милена Луканова
Стораро и Азис Снимка: Милена Луканова

В единствените 5 минути, когато Стораро липсваше от сцената, за да се преоблече, Фики впечатли публиката с фолклорните си изпълнения.

Преди гръцката част на концерта Стораро не пропусна да спомене, че има двама изпълнители от Южната ни съседка, от които се е учил и на които винаги се е възхищавал. Единият - Василис Карас, вече не е между живите и Тони връчи на мениджъра му Стратос Гиатос възпоменателен плакет, като едва сдържа сълзите си.

Другият учител - Зафирис Мелас, се качи на сцената, за да изпеят няколко песни, Стораро му целуна ръката, а публиката го извика на бис.

След три часа пеене Тони каза, че може да продължи още толкова. "Това, което направи тази вечер, е история за попфолка и един урок за всички. Ще има в бъдеще такива концерти, ти направи първата крачка, ние сме след теб", каза Галена, след като вдигнаха публиката на крака с песента "Шефката".

Тони Стораро на сцената с Галена
Снимка: Георги Малев
Тони Стораро на сцената с Галена Снимка: Георги Малев

"Гордея се с теб, ти правиш нещо велико и не да го правиш веднъж на 25 години, а всяка година", пък му пожела Алисия.

Почти на финала на вечерта, Стораро изпя "Сине мой", а до него застана внукът му Тони младши, на когото от сега му личи, че ще поеме по стъпките на баща си и на дядо си.

Тони Стораро с внука си
Снимка: Милена Луканова
Тони Стораро с внука си Снимка: Милена Луканова

Концертът завърши с песните "Кой уши байряка", по време на която се изви хоро, и "Моя страна, моя България".

"Искам да благодаря на целия български народ, че направихте моя празник толкова специален и толкова красив! Прекланям се пред вас!", каза на финала Тони Стораро.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене