Джесика Алба и дъщеря й посещават терапевт поради скандали и напрежение в отношенията си

Джесика Алба
СНИМКА: Инстаграм/@Jessicaalba

Джесика Алба призна, че заедно с дъщеря й тийнейджър са започнали да посещават терапевт.

В интервю за сп. Real Simple актрисата посочи като причина скандалите, които често си спретвали двете. "Тя сега е на 15, караме се откакто навърши 11 години", обясни Алба.

Тя допълни, че с дъщеря си постоянно спорели за глупости и това я накарало да вземе решението. "Постоянно спорехме. Казах си, че не искам да живея така, не искам да има напрежение между нас", призна Джесика.

По нейни думи малката й дъщеря си мислела, че майка й я контролира. "Всеки път, когато се опитвах да й кажа нещо, тя мислеше, че я назидавам. Затова ми трябваше някой, който може да й обясни нещата по начин, по който аз не мога".

Алба сподели също, че не се вижда като "идеалният родител", но полага усилия. Тя определи терапията като "ценен инструмент" и отбеляза, че с дъщеря си вече ходят поотделно на сесиите. "Не съм израснала в среда, в която се говори за тези неща, просто се затваряхме в себе си, така че това ме мотивира да говоря повече с детето ми", каза.

Иначе актрисата има три деца от съпруга си Кеш Уорън. Двамата се запознали през 2004 г. по време на снимките на "Фантастичната четворка", предаде life.dir.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
Защо пингвините не могат да летят?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене