One Direction на път да счупят още рекорди

One Way Or Another (Teenage Kicks) на One Direction е на път да се превърне в най-успешния благотворителен сингъл за Деня на червения нос.

За последните 3 дни сингълът оглави iTunes класациите в 63 държави по света включително във Великобритания, САЩ, Канада, Мексико, Аржентина, Сингапур, Египет и Нова Зеландия.

Кевин Кахил, изпълнителен директор на благотворителната организация Comic Relief, казва: "Не можехме и да мечтаем за по-добра група, която да запише официалния сингъл на кампанията по случай нейния 25-годишен юбилей. Това е абсолютен успех и за първи път имаме песен с такива продажби по целия свят. Приносът на момчетата за кампанията е невероятен и благодарение на тях - ние ще съберем огромна сума за нашите програми."

През януари тази година, момчетата от бандата посетиха Африка, където се запознаха на място с различните програми за подпомагане на нуждаещите се хора и най-вече за децата в нужда. Групата се отказва от всякакви хонорари във връзка със сингъла и предоставя всички отчисления от песента на фондацията Comic Relief. Денят на червения нос ще се проведе на 15 март 2013г.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене