Ергенът Алек: Нямам шаблон за перфектната жена до мен

Алек Младенов Кадър: bTV

  • Най-ценното нещо в живота ми, което винаги ми е липсвало, е да намеря моя си човек, разкри Алек
  • Оттук нататък ще правя само и единствено това, което аз реша, каза още той

"Когато някой ме попита имам ли шаблон за перфектната жена до мен, отговорът категорично е "не", това каза ергенът Алек Младенов в предаването "120 минути" по bTV след финала на предаването. 

Третият сезон на любовното риалити приключи в четвъртък с неочакван финал, който остави зрителите и двете финалистки Магдалена и Надежда в недоумение. Той дори не им сподели лично решението си, че нито една от тях няма да получи така желания пръстен и обещанието му за вечна любов, а го направи посредством видео обръщение.

"Ние сме човеци, след това се разделяме на мъже и жени. Ние не отговаряме на дадени изисквания. Или се усещаме, или не се усещаме", заяви той. 

Той разкри, че всяко едно решение, което е взимал до момента в живота си, е идвало от сърцето му. На финала имал възможност да послуша себе си и го направил. 

"Влязох поради две главни причини. Първата е, има един много хубав израз - да си накъсметиш късмета. Да видя какво живота може да ми предостави там, където най-малко очаквах. Подаръците на живота се предоставят там, където най-малко ги очакваш. Исках да проверя дали ще ми бъде предоставена тази възможност. За мен това беше едно невероятно хубаво приключение. Исках да се видя в най-нестандартната за мен среда, за да науча повече за себе си и за хората около мен", обясни той.

По думите на Алек той не е научил нещо ново за жените, което не е знаел досега, но е научил неща за себе си. 

"Това, че успявам да се усмихвам във всяка ситуация и добре да прикривам реалното ми емоционално състояние", разкри ергенът. 

"Търсех си любовта, половинката. Най-ценното нещо в живота ми, което винаги ми е липсвало, е да намеря моя си човек. Това ми е било приоритет номер едно като влязох в предаването. Преди "Ергенът" не съм го търсил. За мен да си намериш партньора не е процес на активно търсене, а по-скоро послание, което ти изпращаш към всичко около себе си", сподели Младенов. 

"Моят житейски опит до момента ми показва, че най-хубавите хора, с които съм имал възможност да бъда, не съм натискал нищо да бъде нарочно", каза още той. 

Алек повтори, че мнението на близките му не е натежало при вземането на решението му на финала на риалитито. 

"Майка ми винаги е имала мнение за всяко едно нещо, което се случва около мен. Нейното мнение не ми е натежало", категоричен бе той.

На въпрос защо е съобщил на финалистките за решението си чрез видеовръзка, а не на живо, Алек отговори:
"Това може би е един урок, който да взема. И аз съм човек". 

"Аз отидох сам и излязох сам със себе си. В края на деня заспивам с чиста съвест, защото не съм дал фалшиви надежди на никого", заяви той. 

Според него няма идеална възраст или момент за създаване на семейство. 

"Всеки човек си има ритъм и темпо, той си сърфира на вълната на живота. И когато дойде твоят човек, вие просто заедно започвате да плавате", обясни Алек. 

Ергенът каза и кое е основното нещо, което е научил за себе си. 

"Оттук нататък ще правя само и единствено това, което аз реша, без да се съобразявам с мнението на никого. И да съм себе си 24/7". 

"С момичетата сме преживели толкова много заедно. Най-малкото, аз ги уважавам", отговори той на въпрос дали би поканил някое от момичетата да изпият по кафе. Алек обаче не отговори категорично на въпроса дали вече го е направил. 

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене