Аврил Лавин проговори за конспирациите, че има двойничка (Видео)

Певицата Аврил Лавин Снимка: Twitter/@PopCrave

Дълго време в онлайн пространството се носеха слуховете, че певицата Аврил Лавин отдавна не е сред живите и че на нейно място е жена на име Мелиса.

"Всички се чудят, как не съм се променила през цялото това време и стигат до крайности да си мислят, че имам двойник. Нямам, аз съм си. Но е забавно да слушам какво говорят."

За конспирациите има известна несигурност относно точния им произход, но се знае, че датират от началото на 2000 г. В някои от тях се обяснява, че Лавин е наела двойник за публичните си изяви поради изтощение, а в други, че певицата отдавна е починала.

През 2017 г. теорията за тях намери нова сила, когато в социалната платформа "Екс" бяха изтъкнати различни предполагаеми индикатори за замяната на Аврил. Някои от посочените "улики" включват промени във външния вид на певицата през годините и фотосесия за албума й Under My Skin през 2004 г., на която името "Мелиса" сякаш е изписано на ръката й.

"Странно е хората да вярват още на това", разкри още звездата, която недоумява идеята.

Хитмейкърката е известна с песните си, оглавяващи класациите, като "Girlfriend" и "Sk8er Boi" от ерата на новия век, пише dir.bg.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае
Дебел унгарец стана хит на европейското
Какво кара различните зодии да изневеряват?
Вижте как Дженифър Анистън поздрави Кортни Кокс за 60-ия ѝ рожден ден (Видео)
Дженифър Лопес и Бен Афлек вече не живеят заедно

Напишете дума/думи за търсене