Helloween & Gamma Ray забиват на 15 март

Както Loud Concerts и ArtBG обявиха, хеви метъл легендите HELLOWEEN и GAMMA RAY ще връхлетят София на 15 март 2013.  Заедно с метъл титаните, на сцената на "Арена Армеец" ще се качи и младата бразилска банда Shadowside, които съпровождат Helloween и Gamma Ray по време на цялото турне Hellish Rock Part II.

Създадени през 2001 година, с три албума зад гърба си и концерти в над 20 държави, Shadowside са считани за едни от водещите групи в бразилската рок и метъл сцена. Скоро след като групата, ръководена от харизматичната Dani Molden, започва да свири на живо, добива голяма популярност и предложенията за съвместни турнета с имена като W.A.S.P., Helloween и Iron Maiden не закъсняват.

Shadowside са носители и на награда за най-добър Метъл албум в 11th Annual Independent Music Awards. В предишните години наградата е печелена от групи като Lacuna Coil, God Forbid и All that Remains.

Тежкият и агресивен звук на Shadowside, в съчетание с невероятния глас на Dani Nolden, считан от феновете и критиците за един от най-мощните женски вокали в съвременната метъл сцена, превръщат групата в истинско зрелище на живо, достойно за Hellish Rock Part II.

Друго интересно допълнение към дългоочакваното турне, което започва на 28 февруари, е и конкурса за най-добър костюм, който обявиха наскоро от щаба на Helloween. За да се превърне всеки концерт в едно незабравимо "Helloween-Party from Hell", групите ще имат нужда от креативността и фантазията на феновете си.
След успеха на двойниците на Dr. Stein по време на турнето "7 Sinners", сега е време цели зали да се преобразят. Двете групи призовават феновете си да се маскират се като Dr. Stein, Keeper, Mrs. God, като новите Войници-тикви или като каквото им хрумне, стига да е свързано с Helloween. По този начин концертите им ще се превурнат в истински хеви метъл карнавали.

Най-лудите и добри костюми ще спечелят и страхотни награди от щанда за мърчандайз, както и вечно място в легендарния "Hall of Hell" в сайта на групата.
Така че, разровете се из гардеробите си или опустошете магазините за костюми, очакваме ви на 15 март в Арена Армеец!

Феновете на двете формации още помнят епичния им съвместен концерт през ноември 2007, част от първото издание на Hellish Rock Tour, което премина през 34 държави в Европа, Азия, Северна и Южна Америка с общо 95 концерта. Ето, че идва и втора ударна доза хеви и пауър метъл и този път преживяването ще бъде още по-вълнуващо. HELLOWEEN и GAMMA RAY обещават много изненади и грандиозен финал, по време на който и двете групи ще излязат на сцената. Какво ли ще изпълнят този път?

Билетите за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY са в продажба в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене