Майката на Майли Сайръс и съпругът й Доминик Пърсел започнаха терапия за двойки

Майката на Майли Сайръс и съпругът й започнаха терапия за двойки
Снимка: Инстаграм @tishcyruspurcell

Майката на Майли Сайръс, Тиш и съпругът й, звездата от знаменития сериал "Бягство от затвора",  Доминик Пърсел, са започнали да посещават терапия за двойки, информира Page Six.

Близък до новото семейство коментира, че "работят върху комуникацията помежду им, която в последно време липсва", заради новината, че дъщеря й Ноа и Доминик са имали връзка. "Шокът ги обзе и успя да ги отблъсне един от друг, затова им трябва време да се справят със ситуацията", допълва. Миналия месец Тиш намекна в подкаст, че в брака й с Пърсел има проблеми.

Припомняме, че последните месеци семейство Сайръс/Пърсел се борят с новините в пресата, които разкриха, че преди Тиш и Доминик да се съберат, той е имал романтична връзка с най-малката дъщеря на сегашната си съпруга, Ноа.

"Двамата бяха по-скоро като приятели с привилегии", обяснява запознат за отношенията между тях. "Когато Доминик прекрати "връзката си" с Ноа, Тиш зае нейното място и ето ги сега - станаха семейство".

Според изданието Us Weekly, което първо съобщи за романса между 54-годишния актьор и 24-годишната певица, двамата са имали връзка в продължение на около осем или девет месеца, преди Тиш "да започне да го преследва". Page Six пише, че Ноа е била "разстроена" и "обидена" от цялата ситуация. Официално Тиш и Доминик са заедно от 2022 г. и с днешна дата те вече официално са съпрузи, съобщава Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какво се случва с тялото, ако правим по 100 клякания всеки ден
4 причини и ситуации, при които не трябва да правим секс
Как да разпознаем тиранина? 8 ясни знака, че мъжът ще ни „счупи“
Новата звезда в грижата за кожата се казва EGF
Защо този тип хора имат по-добър сексуален живот

Напишете дума/думи за търсене