Мел Гибсън e в Боровец, снима сцена в Аляска

Преди няколко дни световноизвестният актьор и режисьор и актьор Мел Гибсън дойде в България. Той снима филм, в който взе участие и българският режисьор Тодор Чапкънов. Лентата е трилър, в който маршал от военновъздушните сили, трябва да превози беглец през дивата Аляска. Една от сцените в снежната пустош е именно заснетата у нас. 

„Сцената заснехме в Боровец, в една хижа, защото действието се развива в Аляска, в едно място, където персонажа се крие и го намират федералните. Интересно беше, динамично и забавно. Нямаше напрежение. Всичко беше идеално и мисля, че и той остана доволен“, разказа Чапкънов по bTV. 

Българският режисьор Тодор Чапкънов и Мел Гибсън
снимка: Официален фейсбук профил на Тодор Чапкънов
Българският режисьор Тодор Чапкънов и Мел Гибсън снимка: Официален фейсбук профил на Тодор Чапкънов

„Като режисьор Мел Гибсън е интересен, защото всеки си има негов подход“, разказа Чапкънов.

Тодор Чапкънов е кинорежисьор с над 15 филма зад гърба си, нито един от тях български. За родната публика е известен режисираният от него сериал "Скъпи наследници". С Мел Гибсън се среща преди седмица като на филм.

„Миналата седмица прекарахме няколко дена заедно в новия му проект, в който той е като режисьор. Аз отидох да асистирам. Не той участва в мой филм, по-скоро аз участвам в негов“, обясни още Тодор Чапкънов.

„Имало е някакво забавяне заради стачките миналата година и трябваше една доста голяма сцена да се заснеме. Успях да се видя с него, защото преди десетина години, когато отново беше тук, пропуснах възможността“, добави българският режисьор.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене