Кевин Спейси през сълзи: Разорен съм

Кевин Спейси
СНИМКА: instagram/kevinspacey

Кевин Спейси не сдържа сълзите си по време на интервю с известния британски водещ Пиърс Морган, докато разказваше, че е останал без пари, заради което е принуден да продаде дома си.

Изпадналият в немилост холивудски актьор сподели в предаването Piers Morgan Uncensored, че е на ръба да бъде обявен в несъстоятелност, след като е трябвало да плати милиони за съдебни такси, за делото за сексуално насилие, което се водеше срещу него.

В интервюто, излъчено в YouTube, 64-годишният Кевин Спейси разкрива, че домът му в Балтимор е пуснат на търг, тъй като вече не може да си позволи да си плаща сметките.

Попитан къде живее сега, той заяви: "Отговорът на този въпрос е, че не съм съвсем сигурен къде ще живея сега. В Балтимор съм, откакто започнахме да снимаме там "Къща от карти".

Откакто беше низвергнато от Холивуд заради обвиненията срещу него в сексуално посегателство, той вече два пъти беше на ръба на фалита.

Стрийминг гигантът Netflix също прекрати работата си със Спейси, обвинявайки го в нарушаване на договора. През 2021 г. той беше осъден от арбитър да плати близо 31 милиона долара на студиото, което направи хитовото му шоу "Къща от карти".

През февруари той се съгласи на споразумение с Media Rights Capital (MRC) да плати 1 милион долара.

Спейси разкри в интервюто с Пиърс Морган, че на практика сега е без пари и дължи "много милиони".

Актьорът, който два пъти спечели наградата Оскар, беше едно от най-известните лица в Холивуд, докато срещу него не бяха отправени куп обвинения в сексуално неправомерно поведение.

През юли миналата година Спейси беше изправен пред съда в Southwark Crown Court по девет обвинения в сексуални престъпления по дело, включващо четирима мъже. Той категорично отрече твърденията им и журито го оправда по всички обвинения. Сър Елтън Джон също даде показания в негова защита.

Актьорът беше уволнен от сериала на Netflix през 2017 г., след като беше обвинен в малтретиране на актьора Антъни Рап, когато той бил на 14, а Спейси - на 26 години.

Тогава той беше признат за невинен по време на граждански процес в Ню Йорк през 2022 г., като журито заключи, че събитието не се е случило.

Спейси спечели две награди "Оскар" за най-добър поддържащ актьор за "Обичайните заподозрени" през 1996 г. и най-добър актьор през 2000 г. за "Американски прелести", което му осигури и награда "Бафта" за главна мъжка роля, пише Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене