Бракът на Джей Ло и Бен Афлек не издържа и година, разделят се

За да спаси брака си, Джей Ло предприе драстична крачка, загърбвайки кариерата си

Една от най-красивите двойки в Холивуд се разпадна. Дженифър Лопес и Бен Афлек слагат край на брака си, който не успя да издържи даже година. От доста време върви мълвата, че има сериозен крах в отношенията им, подклаждана от папарашки снимки, на които се вижда как се карат на улицата.

За да спаси брака си, Джей Ло предприе драстична крачка, загърбвайки кариерата си. Отложи турнето си в името на семейството, но явно без резултат. В медиите зад океана се появи информация, че двамата продават имението си в Бевърли Хилс. Двойката го купи миналата година за 60 млн. долара, за да започне в него своя нов семеен живот.

Една от причините за проблемите в звездния дом е, че Дженифър изкарва на показ целия си живот, включително и любовния. Докато Бен държи личните му отношения да останат далеч от прожекторите. Това разказа самият той пред медии неотдавна. Освен това се говори, че Джей Ло е твърде ангажирана с кариерата и бизнес делата си, а любимият ѝ попрекалява с чашката. Явно и като нрав е доста избухлив. Няколко пъти се появиха видеа и снимки от препирните му с бившата му съпруга Дженифър Гарнър. След един такъв скандал актьорът се качи в автомобила си видимо бесен и опитвайки да тръгне, първо удари паркиралата пред него кола, а след това и тази зад него. (24часа)

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене