5 шокиращи сексуални тайни, които само една домашна помощница знае

Преди три години и без предупреждение съпругът на една приятелка, излязъл „за хляб” и повече не понечи да се прибере у дома. Изостави я с две невръстни деца, с източена банковата сметка и с празна половина в леглото.

Останала със 7-месечно бебе, 3-годишно хлапе, без пари, ако не броим оскъдното майчинство, без работа и без особено качествено образование, което да отвори някакви възможности за добра кариера на Дима, нека я нарека така, тя нямаше особени опции, докато една вечер не дошла сестра й на гости, която се възхитила от свръхчистия й дом. На секундата крушката в главата на Дима светнала и тя решила да стане домашна помощница.

Към днешна дата, въпреки че е благодарна за работата и за повечето от клиентите си, които се отнасят с уважение към нея, тя е най-благодарна е за нещата, които научила за секса, докато чисти домовете на другите.

1. Старите хора са по-палави отколкото предполагате

Не си мислете, че зад благата фасада на сладката ви баба не се крие разюздана секстигрица. Много от по-възрастните клиенти на Дима имали в библиотеките си копие на „Камасутра“, от време намирала белезници, а в някои къщи имало дори секслюлки.
Очевидно титановите тазобедрени стави в наши дни могат да правят всичко.

2. Родителите на малки деца предимно правят секс в мазето или на тавата

Колкото по-малки наследници имате, толкова по-изобретателни сте, стане ли дума за размяна на ласки. За родителите с малки деца таваните са особено притегателни. Същото важи и за мазетата в къщите, но не и в кооперациите. Дима разказва, че това са места, превърнати в будоари с дивани и уютни завеси и задължителния диван, на който се случва сексуалната нощ. От презервативи през сексиграчки до страховити петна диваните в мазетата са биологична опасност.
Следващия път, когато отидете на гости на приятели с малки хлапета, и ви поканят да седнете на дивана, може би е по-добре да изберете стол от трапезарията, поне ще сте наясно, че няма риск за здравето ви.

3. Жените държат вибраторите си навсякъде, но не и в нощното шкафче

”Не мога дори да ти кажа колко пъти съм стояла в нечия баня, мислейки си: „Знаехте, че ще идвам днес да чистя и затова дилдото е кацнало отстрани на ваната, нали?”, веднъж ми довери Дима. „Жените и изобщо двойките, които ползват сексиграчки, изобщо не се свенят да ги оставят на видимо място. Имам чувството, че това усилва сексуалния им нагон, представяйки си как някой друг ги воайорства индиректно.”

4. Изненадващ брой хора се прибират вкъщи за бърз секс по обяд, но не и с половинките си

Сексът в обедната почивка е реално нещо и е доста често явление, според Дима. Всички знаем, че хората имат извънбрачни служебни романси, но едва ли сме били наясно, че са толкова смелчаците, които изневеряват в собствената си спалня и то посред бял ден.
Явно така удрят с един куршум два заека – хем няма да се харчат за хотел, хем ако половинката ги хване, а нямат кураж да й кажат, че искат отдавна да я напуснат, това ще реши нещата от само себе си.
Но ако извадите късмет и не ви хванат на калъп, винаги може да обвините домашната помощница, че е била достатъчно невнимателна, та да изпусне обецата си на пода.

5. Мъжете имат повече ритуали преди секс от жените

Наблюдава се странна статистика при женените двойки. След известно време жените започват да вярват, че съпрузите им винаги са готови за секс, независимо дали нежната половинка си е обръснала краката, докато мъжете са убедени, че съпругата им ще започне да губи либидото си към тях, ако те не се погрижат за добрата си физическа форма.
В мъжките бани, според Дима, винаги е по-подредено след романтична нощ. „Винаги разбирам кога клиентът ми е имал любовна вечер, ако намеря косми от подстриганата му брада, изрязани нокти, остатъчно ухание на одеколон във въздуха, докато на дамите не им пука особено. В техните бани най-често намирам нахвърлени хавлии, но не и следа от специални приготовления за размяна на ласки.”

Така че, предполагам, това, което се носи като градска легенда, е почти вярно: повечето хора никога няма да разберат какво се случва в сексуалния живот на света... освен ако нямате домашна помощница.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене