Дебел унгарец стана хит на европейското

Мартин Адам е големият любимец на феновете на европейското.

Нападателят на Унгария Мартин Адам се превърна в звездата на европейското само за 15 минути игра при загубата с 1:3 от Швейцария. Само в акаунта в туитър Out Of Context Football фотографията от появата му на терена събра 2,5 милиона преглеждания. А в други на същата социална мрежа - 3 милиона.

“Какъв е този шотландски ръгбист? Сега това е любимият ми играч. Точно това ни откраднаха Пеп и неговите последователи ни отнеха - истинския футбол се завърна! Това е футболистът, който най-малко прилича на футболист!”, са само част от коментарите под снимката.

Всички са категорични, че Адам тежи поне 110 килограма. Според официалния сайт на УЕФА той обаче е само 83, което не изглежда така.

Самият играч си признава, че е имал проблеми с наднорменото тегло и задух, но като дете. В момента се намирал в топформата на живота си, въпреки че играе в първенството на Република Корея.

Преди около 9 години дори лекарите били на косъм да му забранят да играе футбол, но тогава потърсил помощта на диетолог. И се завърнал на терена с могъщата си сила.

Мартин Адам игра и на европейското първенство преди 3 години. Тогава наистина може да е тежал 83 килограма, но не и сега, категорични са феновете, като сравняват снимките му.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вики Терзийска отглежда салвия и розмарин в дома си
Христо Пъдев: Няма подготовка за това да си баща
НЛО над България? (Снимки)
Гала, бабата на Лора: Огромно щастие, а тежи само 2,920! (Обзор)
Димитър Бербатов по ханбок в Сеул (Снимки)

Напишете дума/думи за търсене