Валери Григоров и Мария Бакалова са разделени?

Валери Григоров публикува снимка с Мария, на която пише: “Обичам те”.

Валери Григоров пусна обща снимка с любимата си Мария, за да опровергае слуховете за раздялата им.

“Валери заряза Мария Бакалова, върти афера с Мудева?”, “Валери окончателно показа вратата на Мария Бакалова, новата му е култова миска”, “Гръм в Рая! Валери Григоров заряза Мария Бакалова заради участничка от “Игри на волята”?”. С такива заглавия жълти писания твърдят, че синът на Мария Гроздева се е разделил с номинираната за “Оскар” актриса Мария Бакалова.

Лъжа е. В момента Валери Григоров е във Филипините, където е и бившето му гадже Мирела Илиева, но там са и други участници от “Игри на волята”. Всички те тестват терена и игрите преди снимките на тв предаването “Островът на 100-те гривни”. В екипа са още бившата Мис България Елизабет Кравец, Теодора Мудева и Слави Туджаров. Не спят на острова, а всеки ден се придвижват до него с лодки.

А Валери Григоров и Мария Бакалова продължават да са заедно. Каскадьорът опроверга слуховете, като написа в инстаграм профила си: “Казал съм си да не обръщам внимание на статии, които се пишат по наш адрес, но когато за пореден път се засяга една и съща тема, явно се очаква някакъв коментар от мен и Мария. Разбирам, че негативното и грозното продава повече от положителното, но как пък един път не написахте нещо по-различно”. Той публикува и снимка с Мария, на която пише: “Обичам те”.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо качваме килограми от алкохола
В колко часа са най-страстни жените?
Със зелена диета се свалят 5 кг за месец
Как да изберем червило според възрастта си
За първи път замесиха и други знаменитости в обвиненията срещу Пи Диди

Напишете дума/думи за търсене