Мъжките несигурности в секса

Мъжете са много горди с любовните си завоевания. Пардон, с креватните си подвизи. В състояние са да се хвалят за тях повече, отколкото да разказват истории за случките си в казармата. Въпреки това обаче има немалко господа, които се чувстват божествено несигурни в кревата. Нещо, което може да се окаже голям препъникамък в сексуалната им хроника.

Какво да правя с тия ръце

Господата често нямат идея къде да дянат горните си крайници и за какво биха могли да ги използват. Това важи с особена сила за мъж с по-деликатна натура, който не иска още от първия секс да къса циците на партньорката си от дърпане. Или пък да скубе косата й в захлас, докато си мисли дали е пуснал поредния фиш за Еврофутбол. Истината е, че няма точни GPS координати къде да сложат ръцете върху тялото ни. Важното е и на двамата да е добре и удовлетворително.

Това шкембе откъде се взе

Не си мислете, че само жените изпитват несигурност стане ли думи за перфектна физическа форма. Мъжете също не искат да ни се показват в лоша светлина. Доста от тях се срамуват от бирените си коремчета или твърде видните шкембета. И без това е достатъчно трудно да се покажеш чисто гол пред някого за пръв път.

Има ли оргазмът почва сред нас

Факт е, че на нас ни е по-трудно понякога да стигнем до края, но на мъжете не им е все тая дали ние сме свършили или не. Без значение дали наистина са загрижени за нашия кеф, или за своето его. Не че ние не искаме да достигаме до кулминация, но тъй като тя често не е задължително явление при нас, единственото, на което държим безпрекословно, е правенето на секс. Докато мъжете, заети да броят воплите ни и да записват в тефтерчето пътите, в които са ни докарали до оргазъм (не че могат винаги да направят разлика между същински и симулиран оргазъм), понякога пропускат да се наслаждават дори на собствения си кеф.

Пенисът

Ах, този мъжки полов член. В какви приключения ги вкарва. Разбира се, че мъжете се притесняват за достатъчността на своите гениталии. Без значение дали са притежатели на прекалено голям размер, или на недоимък в боксерите. Те се вълнуват какво мислим за тяхното мъжество, защото това е един от маркерите, по които признаваме мъжествеността им. Бъдете искрени, но деликатни, ако са притежатели на скромен пенис. За нищо на света обаче не обяснявайте, че много харесвате душата и характера им, това не компенсира липсващите сантиметри там, долу. Ако пък са господа, които би трябвало радостно да го развяват пред очите ни, то тогава ги комплиментирайте. Всеки обича да го хвалят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене