Най-умните зодии

Винаги бдителни и с бърза реакция, тези зодии са готови за всичко, което животът им поднесе.

Притежават бърза реакция, независимо дали е язвителен отговор или да разрешат неотложен проблем. Този вид интелигентност означава, че тези зодии залагат на инстинкта си и нямат нужда от размисъл, преди да вземат решение. Това не означава, че са вятърничави и че действат първосигнално, а че докато другите все още размишляват върху нещо, те отдавна знаят какво ще направят.

Тези хора никога не пропускат да забележат нещата, които се случват около тях, и бързо се възползват от обстановката.

1. Овен

Някои биха могли да кажат, че импулсивните действия не са добри характеристики, но това работи за Овена, защото той може да измисли решения за кратко време и да обърне в своя полза една лоша ситуация. Хората от тази зодия са изключително интелигентни и притежават бърза мисъл.

Друга забележителна черта на Овена е, че той не мисли, преди да каже нещо на глас. Може да бъде забавен, но и изключително груб на моменти. Това особено добре му помага в споровете. Неговото остроумие оставя опонентите за му дишат праха.

2. Стрелец

Най-важните аспекти на Стрелец са два - той винаги запазва чувството си за хумор и бързо се адаптира дори при съвсем нови обстоятелства. С остроумието и интелигентността си, приключенията винаги намират Стрелеца, дори когато не ги търси.

Хората от тази зодия също имат изключителна способност да решават всякакви проблеми. Освен това те винаги са забавни и те ви разсмеят дори и да се намират в най-голямата безизходица.

3. Близнаци

Благословени с невероятно бърз начин на мислене, Близнаците може да направят преглед на обкръжението си и да измислят решения в рамките на няколко минути. Ако ви предстои парти или сватба, винаги е добре да държите представители на тази зодия наоколо, защото инстинктите им бързо подушват, че се задава проблем.

Близнаците винаги ще намерят начин да потушат задаващата се катастрофа. Те се славят с шеметно бързите си реакции, стане ли дума за разрешаване на някаква несгода.

4. Везни

Въпреки че на Везните може да им отнеме много време, за да вземат решение, те са доста остроумни и бързи в отговорите по време на оживен спор и разговор. Дори и да не споделите с тях, че има проблем, те ще усетят, че нещо не е наред и ще намерят начин да поправят нещата. Дори когато сте в много напрегната обстановка и изглежда, че нещата ще тръгнат в още по-лоша посока, Везните ще запазят своето хладнокръвие и ще работят трезво, за да успокоят нещата. Хората от тази зодия имат добра интуиция и умеят да се съсредоточават върху по-голямата картина и да разберат откъде произтичат проблемите.

5. Лъв

Лъвовете са енергични и винаги нащрек. С техните естествени лидерски способности бързо успокояват мътните води, като насърчават дискусия или дават правилните инструкции на участниците в ситуацията. Колкото и да са бдителни, те са наясно, че понякога трябва да извикат подкрепления, в противен случай те ще бъдат затрупани с чуждите проблеми.

Гордостта е една от характеристиките на Лъва, но той не е толкова арогантен, за да не разбира, когато се нуждае от помощ. Благодарение на чара си лесно може да накара другите да му помогнат. Той винаги е уверен в избора си, а това му позволява да не губи време, когато анализира ситуации. Винаги може да разчитате на Лъва да спаси и най-безизходната ситуация с бързото му мислене.

6. Водолей

Водолеят е много креативен и това му дава преднина в мисленето. Той притежава бърза мисъл, която му помага винаги, когато е хванат натясно. Може да се обзаложите, че ще започне да мисли начини за изглаждане на нещата още преди да ескалира проблемът. Той винаги мисли със скоростта на светлината, така че не трябва да е изненадващо, че хората от този знак винаги имат готов отговор на върха на езика си.

Освен това Водолеят бързо забелязва лъжите. Никога не шикалкави и отива направо на въпроса. Комбинира спонтанността на характера си с повишено внимание. Да се придържа стриктно към даден план не е неговата най-силна страна, но и не бърза да се впусне безразсъдно в някаква беля. Водолеят обича да се пуска по течението, но въпреки това през цялото време е нащрек.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене