Lil Wayne хуква из Европа на турне

Lil Wayne обяви официално, че отлага тазгодишната си европейска обиколка за октомври тази година.

Датите за турнето, което трябваше да стартира от Дъблин на 8 март, бяха изместени през есента.

„Отлагам европейското си турне, за издам новия си албум I Am Not A Human Being II в целия свят на 26 март. Не искам концертите или албума ми да бъдат претупани. Така въпреки големите ми надежди, взех решение да изместя турнето си през октомври. Благодаря предварително на всички мои фенове в Европа за това, че ще се заредят с търпение и заедно с Mac Miller очакваме да се видим. Никога не правя нищо половинчато, затова обещавам да подаря на всички присъстващи страхотно шоу и незабравимо изживяване", коментира кралят на рап римите.

За съжаление 2 Chainz, който също трябваше да се присъедини към обиколката на Weezy, няма да има възможност да участва в концертите. Въпреки това феновете не бива да остават разочаровани, защото компанията на Mac Miller е гарантирана, а съвсем скоро ще стане ясно и името и на още една гост-звезда.

Освен това Lil Wayne влезе в музикалната история с ново постижение - най-много хитове в класацията на Billboard Hot 100. Досега рекордът принадлежеше на легендата Елвис Пресли, но Weezy изпреварва Краля на рока (108 хита за периода 1958-2003) с цели 109 успешни парчета. Песента, разбила рекорда, е колаборацията на Lil Wayne с The Game - Celebration, която дебютира на 82-ра позиция в чарта на Билборд.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене