Джей Ло: „Приятелките ми са всичко за мен”

Актрисата и певица не само вярва в женското приятелство, но и го смята за безценно. Джей Ло също смята, че вътрешната красота прави чудеса за човека.

За това тя разказва пред списание Glam Belleza Latina. „Боже мой, моите приятелки са всичко за мен. Те се радват с теб, плачат с теб, прегръщат те, когато имаш нужда от това, смеят се с теб, мислят в синхрон с теб. Те са винаги с теб и това е безценно", споделя 43-годишната Джей Ло.

Звездата, която нееднократно е оглавявала класации за най-красивите хора на планетата, уверява, че красотата далеч не е всичко. „Хората се възхищават от мен заради физическите ми качества. Но същността на човека в крайна сметка е сложно нещо, тя е, която те прави красив", отбелязва тя. И твърди, че цени своята индивидуалност и умението да се различава от тълпата. „Уверена съм в себе си, но това не значи, че нямам моменти на съмнения. Нужно е да помниш ценността на своята индивидуалност, това, че притежаваш нещо особено, което няма никой друг на света", добавя звездата.

Напомняме, че наскоро Джей Ло призна, че и до сега се чуди как 25-годипният й любовник е до нея, а не си е намерил приятелка на своята възраст.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене