5 зодии, които са кофти приятели

Обичаме да говорим за това колко страхотни са нашите най-добри приятели и как са братята и сестрите, които никога не сме имали.

Но малко хора говорят за това колко е предизвикателно да се поддържат приятелства с трудни хора. Да имаш токсични приятели никога не е жизнеутвърждаващо.

Не всички приятели се мерят с един аршин. Някои хора, които срещате в живота, ще бъдат най-невероятните приятели, които някога сте имали; други ще ви оставят с лош вкус в устата, което ще ви затрудни да се отворите отново към някого.

Много фактори могат да направят приятелството отровно. Някои от нас просто имат по-токсични черти от други и това може да се дължи на възпитание или на минали травми.
Ако вашият приятел е осъдителен, доминиращ или ревнив, това са все токсични черти. Те не насърчават щастливи и здрави приятелства, а правят точно обратното.

И в астрологията има няколко зодиакални знака, от които излизат най-токсичните приятели.

1. Водолей

Водолеите демонстрират хладна външност, което ги прави да изглеждат много неемоционални. Природата не им позволява да се покажат уязвими с приятелите си и е твърде малко вероятно някога да свалят гарда.
Липсата на прозрачност на Водолея може да накара приятелите им да се почувстват така сякаш не може да му се вярва. Да си приятел с човек, когото ти няма доверие, е много токсично, защото винаги ще се чувстваш, че трябва да доказваш своята достоверност.
Водолеят също не желае да прави компромиси. Той иска нещата да се правят по неговия начин.

2. Овен

Овенът не е най-добрият човек за приятелство заради бурния си темперамент. Той може да се разстрои от най-малките неща за няколко секунди. Трябва ли ви приятел, около когото трябва да стъпвате на пръсти и да се колебаете да изразите напълно себе си? Овенът кара приятелите си да се страхуват да не го ядосат, ако имат неприятна мисъл или мнение да не споделят.
Той иска нещата да се свършат възможно най-бързо, без да се грижи за графика и желанията на другите. Неговото нетърпение може да бъде наистина егоистично. Те очакват приятелите им да зарежат всичко, за да се видят с тях, без да се интересуват от техните планове и време.

3. Близнаци

Близнаците са известни като двулични и никой не иска такъв приятел. Това затруднява приятелите им да им се доверяват. Всяка връзка, в която липсва доверие, е токсична, защото доверието е това, което позволява на отношенията да процъфтяват.
Близнаците са социални пеперуди и обичат да си взаимодействат с околните, но са склонни да бъдат много зависими, което е токсична черта. Нуждата им от социално взаимодействие ги прави „лепкави” приятели. Те искат да прекарате цялото си време с тях.

4. Рак
Представителите на тази зодия са много емоционални, но не това ги прави токсични приятели. А е начинът, по който Раците манипулират другите със своите емоции. Те винаги се самосъжаляват. Приятелството с някого, когото винаги се чувства неадекватно, те кара да поемеш ролята на терапевт.
Трябва да сме до приятелите си в трудни моменти, но не може да сме техен психолог. Не е добре да си приятел с Рака, който те манипулира да се чувстваш зле заради него.
Друга токсична черта е тревожната природа на Рака. Той се страхува, че ще го оставите или че не е достатъчно добър, за да ви бъде приятел. Той никога не е уверени в стабилността на приятелството си. Непрекъснато иска валидация за това, а това може да бъде досадно за приятелите им – все пак приятелството се усеща, а не се доказва с улики.

5. Скорпион

Скорпионите са много ревниви, а да си приятел с някого, който негодува за успеха и постиженията ти, е токсично. Вашият приятел трябва да бъде един от поддръжниците ви номер едно. Завистта на Скорпиона не му позволява да бъде истински щастлив за вас, така че, когато му споделите добри новини, това ще му проличи.
Скорпионите са нестабилни в настроението си. Една минута са добре, а на следващата изпитват ярост. Горещите им темпераменти затрудняват създаването на приятелства, защото никога не знаеш как ще реагират.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене