Подкаст: Александра Сърчаджиева с нова роля - булката беглец. В живота обаче се плаши от самотата

Александра Сърчаджиева и Анатолий Попов в студиото на “24 часа от живота” 
СНИМКА: ГЕОРГИ КЮРПАНОВ

Александра Сърчаджиева винаги казва това, което мисли, макар отдавна да е разбрала, че подобна искреност не се харесва на хората. Така е възпитана от майка си, голямата актриса Пепа Николова. “Тя винаги ми е казвала, че лъжата рано или късно се разбира. И 20 години да минат, излиза наяве и тогава става много по-страшно. По същия начин възпитавам и дъщеря си София. Ако казваме това, което мислим, ако говорим истината и общуваме помежду си, бихме живели много по-лесно”, смята Сърчаджиева.

Иска да научи дъщеря си да бъде добър човек, да върви достойно по пътя си и да подава ръка, когато някой е паднал. “Човек много трудно се изправя сам, не че не може. Много по-лесно е, ако някой ти подаде ръка или ти да го направиш за друг човек. Не можем сами в тоя живот. Мен винаги много ме е плашила самотата”, казва обичаната актриса в подкаста “24 часа от живота”.

И до днес не може да си обясни откъде майка ѝ е имала този заряд, сила и енергия, с които я помним всички. Непрекъснато помагала на някого и винаги била усмихната. Само веднъж Александра я е виждала да плаче, и то защото се прибрала по-рано от очакваното. Така и не разбрала защо е била разстроена.

На 1 юли в театър “Сълза и смях” е премиерата на най-новата постановка на Яна Борисова - “Ако извикаш нощем с всичка сила”. В романтичната комедия Сърчаджиева влиза в образа на току-що избягалата от сватбата си Ева. Партнира си с Петър Антонов, а режисьор е Димитър Коцев-Шошо.

Как съдбата я среща с Яна Борисова, на какво я научиха болките в живота, уроците, които следва и до днес от Пепа Николова, и още от интересния разговор с Александра Сърчаджиева слушайте в подкаста “24 часа от живота” в сайта на “24 часа” и във всичките ни подкаст платформи. Ще ни откриете като “24 часа podcast”.

  • Ключови думи:
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене