Актьорът Джейми Фокс проговори за загадъчното си заболяване

Джейми Фокс

Актьорът и носител на "Оскар" Джейми Фокс разкри подробности около загадъчното си заболяване, което наложи спешно да бъде приет в болница през април миналата година, съобщи Ей Би Си, цитирана от БТА.

Фокс казва, че всичко е започнало с "лошо главоболие".

Петдесет и шест годишният актьор говори за заболяването си с група фенове през уикенда във Финикс, Аризона, във видеоклип, който оттогава се разпространява в интернет.

"11 април миналата година, силно главоболие, помолих за хапче. Нямаше ме 20 дни. Не си спомням нищо", споделя Джейми Фокс.

Фокс разказва още как лекарите са го лекували, когато се е наложило да бъде приет спешно в болница.

"Казаха ми, че съм в Атланта. Сестра ми и дъщеря ми ме заведоха при първия лекар. Там ми направиха инжекция с кортизон. Следващият лекар каза, че там горе се случва нещо. Няма да го кажа пред камерата", спомня си актьорът, посочвайки главата си.

По това време Джейми Фокс се намира в Атланта, където снима предстоящия филм "Back In Action" за Нетфликс заедно с Камерън Диас. Тогава той преживява това, което дъщеря му Корин нарече "медицинско усложнение", съобщавайки за него в социалните мрежи на 12 април.

През юли 2023 г. звездата от "Рей" и "Джанго без окови" оповести, че се отказва от разкриването на повече информация, защото не иска обществото да го вижда в този вид.

"Преминах през нещо, през което си мислех, че никога, ама никога няма да премина", обясни Фокс.

"Знам, че много хора чакаха или искаха да чуят новини, но ако трябва да бъда честен с вас, просто не исках да ме виждате по този начин. Искам да ме видите как се смея, как се забавлявам, как се веселя, как се шегувам, как правя филм, телевизионно шоу. Не исках да ме виждате с тръби, които излизат от мен, и да се опитвам да разбера дали ще оцелея", добави актьорът.

През декември миналата година Джейми Фокс присъства на наградите "Изборът на критиците". Това беше първата му публична поява след загадъчния здравословен инцидент, довел до спешния му прием в болница. "Чувствам се добре да съм тук. Сега ценя всяка една минута", каза тогава актьорът, почетен на церемонията с приза "Авангард".

"Видях тунела. Не видях светлината", каза той в благодарствената си реч, като отбеляза, че здравословното му състояние е било животозастрашаващо. Актьорът допълни, че не би пожелал това, през което е преминал, дори на най-големия си враг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене