Още преди години Джейн Фонда е била притеснена за връзката на Джей Ло и Бен Афлек

Дженифър Лопес и Бен Афлек
СНИМКА: инстаграм

Още преди да се появяват слуховете, че Дженифър Лопес и Бен Афлек са на ръба на раздяла, актрисата Джейн Фонда е изразила опасенията си относно тяхната връзка. И че тя няма да продължи дълго.

86-годишната звезда посъветвала певицата да не се доказва прекалено много на някого, а да живее за момента, пише изданието Hello!

Двете жени поддържат изключително близки отношения, откакто преди 19 години заснеха заедно филма "Свекървище". Мениджърът на Лопес също потвърди, че Фонда е "дълбоко загрижена" за своята приятелка.

Според Hello! Бен се отдалечил от Джей Ло заради различните възгледи относно как би трябвало да изглежда една здравословна връзка, а именно - да не е постоянно на показ и да се афишира. От известно време насам в медиите се спекулира, че двамата живеят отделно един от друг и са пред раздяла, тъй като продадоха семейното си жилище и на събития не се появяват вече заедно. Самата Джей Ло отиде сама на почивка, без своята половинка, което още повече подхрани интереса на феновете й, пише Дир.бг.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене