Искали да изнудват със снимки на Михаел Шумахер след инцидента семейството му

Корина и Михаел Шумахер КАДЪР: Инстаграм/michaelandcorinna

Германските власти намериха снимки, свързани с личния живот на семейството на седемкратния шампион във Формула 1 Михаел Шумахер, като част от разследването за опит за изнудване, обявиха прокурори от западния град Вуперал.

"Първоначалният междинен резултат от анализа на събраната информация вече е наличен. Това включва файлове със снимки, свързани с личния живот на семейство Шумахер", обясниха от прокуратурата, предава БТА.

Те добавиха, че разследването продължава, но не дадоха повече подробности за заподозрените, която са заплашили да публикуват информацията в тъмната мрежа, ако не получат милиони евро.

Говорител на семейство Шумахер отказа коментар по случая.

Михаел Шумахер не е виждан публично от инцидента по време на семейна ски ваканция през декември 2013 година, когато получи мозъчни травми. Семейството на легендарния автомобилен пилот пази стриктна поверителност около настоящото състояние на Шумахер, а достъпът до него е ограничен.

Местният вестник Suedkurier информира, че заподозрените са 53-годишен мъж и неговият 30-годишен син, а бащата работи като охрана в нощен клуб в град Констанц.

Смята се, че снимките, с които разполагат, показват Михаел Шумахер след инцидента.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене