Днес е премиерата на новия сингъл на Zaz

ZAZ няма постоянен адрес във времето и пространството. Въпреки това, тя има хронология.

Знаем за следването в консерваторияга на Тур и музикалното училище в Бордо. Знаем за участието й в различни групи и формации, с които пее джаз, рок, блус и френски шансони. За известен период е в редиците на хор, след това се изявява в клубове, кабарета и по улиците на Париж. Докато не идва срещата с композитора на Je veux - Керадин Солтани, който й предлага да запише песента. Солтани я запознава с Рафаел, който й предлага договор с лейбъл. През 2010г. идва и огромният неочакван успех. ZAZ е сензация, тя е на върха на славата и има два двойно платинени албума (студиен и концертен).

Изабел Жофроа е родена в Тур, Франция, израства в Бордо като накрая се мести в Париж. Тя е като пеперуда, винаги готова да полети нанякъде, след като разпространи малко щастие.

Изабел се носи по течението и за нея единствено важни са хората. Тя е в постоянно движение, един безспирен зиг-заг, променлива като планинско време, защото знае, че животът има различни страни и всеки сам избира своята.

ZAZ, малката фея с божествен глас и неподправен, дрезгав тембър, ни представя първия си сингъл On iraот предстоящия си студиен проект.
Песен с огромен положителен заряд, носеща характерния и завладяващ темперамент на певицата. On ira е връзката между последния и новия албум - в духа на неореализма Je veux, но и като покана за пътешествие: колоритно и необузданно като картина на Гоген.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене