Корупция налазва "Етажна собственост"

Много успешно стартира четвъртият сезон на „Етажна собственост" в ефира на Нова телевизия.

Яростната битка между съседите и представителите на държавата в комедийния сериал вече започна, а реалната българска действителност от комичната й страна ще можем да гледаме отново всеки четвъртък от 21ч. по Нова телевизия.

В следващия епизод на „Етажна собственост 4. Нова Надежда" сценаристите са заложили скандал с обществена поръчка в кметството.
Обществената поръчка е спечелена по нечестен начин от фирмата на самия кмет Сандъков и неговата хитра съпруга. Корупцията е на ниво, кметът лъже, че поръчката е минала конкурс и присвоява по-голямата част от парите, оставяйки нищожни средства за реализацията й.

Обществената поръчка е свързана с широко рекламирана патриотична кампания на кметството за разкрасяване на квартал „Надежда" с трибагреници. Кметът Сандъков с гордост кани медиите да се порадват на похвалната инициатива, но всичко се обръща с главата надолу, когато в играта влизат старите ни познайници от квартала. Скандалът избухва по най-комичния начин и вече никой не може да каже, в каква посока ще се развие той, за ужас на кмета.

Епизодът е със специалното участие на Павел Владимиров - водещият на сутрешния блок „Здравей, България" по Нова телевизия. Той влиза в образа на нахален репортер, търсещ сензацията на всяка цена.

Буреносните облаци няма да подминат и още едно семейство в сериала, за което безгрижните дни са на привършване. Майката на Гери идва на гости от с. Кукорево. Николинка носи със себе си всички привички от село и се опитва да промени реда в дома на дъщеря си по свое усмотрение. Това разбира се води семейството до военно положение. Какви мерки ще вземе Пешо, за да се справи с врага в собствения си дом, кой ще излезе победител във войната тъща-зет и ще успее ли кметът Сандъков да се справи със скандала с трибагрениците, това ще разберем този четвъртък от 9 вечерта по Нова телевизия!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене