Българин на премиерата на третия сезон на "Игра на тронове"

Една от най-популярните телевизионни фентъзи поредици в света, носителят на "Еми" и "Златен глобус" "Игра на тронове" ще оживее за феновете в изумителна, невиждана досега изложба, която ще ги пренесе в омайния свят на Вестерос.

Изложбата започна на 9 март в Торонто, ще премине през Ню Йорк и Сао Паоло, а европейските й спирки са Амстердам и Белфаст. Българският НВО пратеник ще бъде избран чрез жребий във Facebook страницата на НВО България. Това ще стане точно преди премиерата на трети сезон на 1 април 2013-а и ще бъде гост на премиерата на любимия си сериал в холандската столица.

Пътуващата изложба, каквато НВО прави за пръв път въобще, бе създадена, за да съживи яркия и богат свят на Вестерос за поклонниците в пет града - Торонто, Канада, Ню Йорк Сити, САЩ, Сао Паоло, Бразилия, Амстердам, Холандия и Белфаст, Северна Ирландия.

Изложбата включва костюми, реквизит, брони и оръжия, чиято майсторска изработка допринася за автентичността на средновековната атмосфера на филма. Разработена в тясно сътрудничество с НВО и дизайнера на продукцията Мишел Клептън, изложбата включва впечатляваща секция от костюми, култуви артефакти, например моделите на драконите, оръжията (арбалетът на крал Джофри, ками и мечове като „Лед" и „Дългият нокът„), оръжия (шлемове, щитове и пълно бойно снаряжение, което ключови персонажи във филма носят), корони, бижута, книги и още много.

Следете www.facebook.com/HBOBG за старта на битката по-късно тази седмица.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене