Ники Минаж отмени участие в Румъния, 3 часа преди да излезе на сцената

Ники Минаж Снимка: Instagram/@nickiminaj

Само 3 часа преди да трябва да излезе на сцената на фестивала SAGA в Букурещ, рапърката Ники Минаж съобщи на феновете си, че отменя изявата си.

Изпълнителката публикува в профила си в Инстаграм съобщение, в което посочва, че е била предупредена от своя екип да не пътува до Румъния, защото там са планирани протести.

Телевизия „Диджи 24“ отбелязва, че единствените обявени протести в Румъния са планирани за днес от 8:30 часа на площад „Виктория“ пред сградата на правителството. Счетоводителите са обявили демонстрация в знак на протест срещу данъчни промени. 

„Фестивалът SAGA в Букурещ се провежда в зоната Бъняса, а днешният протест по никакъв начин не би могъл да засегне посещението на Ники Минаж в Румъния“, пише bTV.

"С натежало сърце трябва да съобщим, че Ники Минаж току-що отмени изпълнението си заради утрешния протест в Букурещ. Тази новина ни разби и знаем, че това е огромно разочарование за всички вас, както и за нас. Всички несканирани еднодневни билети за неделя ще бъдат възстановени“, обявиха организаторите на фестивала. 

Това не е първият скандал с фестивала SAGA. Миналата година трима големи изпълнители също обявиха, че няма да излязат на сцената само няколко часа преди шоуто.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Мика Стоичкова се омъжи тайно
“24 часа” въвлече Иван и Андрей и в общо бащинство, но майката е една!
Ламин Ямал на яхта в Гърция
Какво да правим при слънчев удар
Онасис принуждавал Джаки Кенеди да правят секс на публични места

Напишете дума/думи за търсене