Спечели с adidas и hiclub.bg

С две пълни линии душ гелове, от които можете да избирете, сега adidas предлага възможност за по-голям избор, повече усещания и повече решения за личната грижа на всеки мъж.

> ОТКРИИТЕ НОВАТА И ПОДОБРЕНА "3 в 1" ЛИНИЯ

Същността на марката adidas, винаги е била в непрестанните подобрения на качествата на продукта. Иновативните 3-в-1 душ гелове са създадени за да опростят сутрешния тоалет на мъжа, чрез мултифункционални формули, които хидратират тялото, грижат се за лицето и косата. Hp respect гел формулата, която е толерантна към киселинността на кожата, премахва излишното омазняване и улеснява изплакването, а кожата изглежда чиста и здрава. Всеки вариант от линията има и специфична акртивна съставка, която носи допълнително удовлетворение.  Sport Energy най-новият 3 в 1 Body Hair Face вариант, който стимулира презареждането с енергия чрез дълбока, кобалтово синя есенция със светли жълти акценти.

Това представяне на двете линии е с подкрепата на футболната суперзвезда Зинедин Зидан, лицето на продуктите от мъжката серия на adidas. Зидан и новите душ гелове, ще дадът на младите мъже, увереността, от която се нуждаят за да презаредят батериите си чрез прилив на енергия.

Новото попълнение в линията - Sports Energy идват за да допълнят вече съществуващата линия от 3 в 1 Body Hair Face, душ гелове:

> 3 в1 Hair Body Face душ гелове:
 Sport Energy
 After Sport
 Active Sport
 Water Sport
 Ice Effect

> ОТКТИИТЕ НОВАТА 2 В 1 АРОМАТНА ЛИНИЯ!
Ароматните 2 в 1 душ гелове на adidas са създадени за да носят свежест на тялото и косата. Всеки вариант съдържа уникален, мъжествен аромат, за да създаде специално усещане и настроение, докато събужда сетивата. Новият вариант, който допълва серията е - Extreme Power.

2 в 1 Hair & Body душ гелове:
 Extreme Power
 Dynamic Pulse
 Ice Dive
 Team Force
 Pure Game
 Intense Touch

Отговорете на въпроса:

Какво бихте искали от своя душ гел, след като сте прекарали известно врем във фитнес залата или на спортното игрище, практикувайки ежедневната си тренировка?

Награди печелят

Христо Стоянов - Бургас

Милен Минчев - Стара Загора

Димитър Костов - София

Ивелин Димчев - София

Захари Огнянов - Пловдив

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене