Певица и мафиот в "Къртицата"

Близнака от "Под прикритие" се превърна в Юлий Цезар, а Рут Колева стана Мария Антоанета.

Дни преди старта на най-мащабното приключенско реалити в България, още две звезди обявиха, че влизат в КЪРТИЦАТА.

Певицата Рут Колева и актьора Кирил Ефремов ще преживеят първото си риалити предизвикателство с участието си в КЪРТИЦАТА. И за двамата това е дебют в реалити телевизията.

За промо кампанията на КЪРТИЦАТА те влязоха в ролите на известни лидери от световната история. Феновете на Рут Колева ще я видят в неочаквана светлина - с пищна рокля с кринолин, снежно бял тен и без никакви татоси. Тя прави модерен прочит на известната реплика на Мария Антоанета - "Като няма хляб.... Гледайте КЪРТИЦАТА".

"Харесва ми приключенският елемент в шоуто, както и фактът, че групата, която КЪРТИЦАТА е събрала, е разнообразна. С някои от другите участници се познавам лично, а с други нямам търпение да се запозная. При всяко положение това ще е уникално преживяване", обясни решението си да участва в шоуто певицата Рут Колева.

След всички екшън сцени, които преживя в последно време, тежките физически и психологически изпитания в шоуто няма да са проблем и за актьора Кирил Ефремов. Скоро зрителите ще могат да го видят в ролята на Юлий Цезар.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене