Инди рок, блус и любов се лее от новото парче на Tube Hedzzz

След първата си песен и видеоклип I Am Not Afraid, Tube Hedzzz са готови с втория сингъл от предстоящия си албум.

Песента „Аз и ти" е с български текст и е в типичния за триото рокендрол стил, съчетаващ сурови китари и запомняща се мелодия. За него авторът на текста и музиката Ангел Дюлгеров казва: "Това е първата ни песен на български. Една сутрин просто седнах и я написах. Текстът е свързан с неща, които съм преживял и пожелавам на всеки да изживее. Първо я записах само с акустична китара и глас, но като я засвирихме на репетиции, рокендролът в нас проговори и стана ясно, че ще се записват барабани и бас. Така нещата си дойдоха на мястото", споделя той.

Tube Hedzzz са българска инди рок банда с членове Ангел Дюлгеров (китарa, вокал), Веселин Веселинов-Еко (бас) и Росен Ватев (барабани). Тримата свирят заедно и поотделно с доста различни по стил артисти и групи - от Йълдъз Ибрахимова, JP3, Зона Ц и Стефан Вълдобрев (Еко), през Орлин Павлов, Любо, Rubikub и Миленита (Ангел), до Дичо и V.O.XX, Bobo and the Gang и Алекс Жекова (Росен). Това, което ги обединява в този проект обаче е любовта към суровата енергия на класическия блус и рокендрол и желанието да я пресъздадат през собствената си призма.

Резултатът е студийният им дебют Back To The Bluezzz - съвременен рок албум, съдържащ 14 парчета по музика и текстове на Ангел Дюлгеров и аранжименти на Tube Hedzzz, който ще бъде представен на 29 март в клуб Petnoto (Пловдив) и на 31 март в Backstage София.

Седмица преди премиерата на Back To The Bluezzz ще бъде представен и клипът на „Аз и ти" на режиьора Адрияна Янкулова и оператора Лора Мушева.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какви жени не харесват богатите мъже
Тоалети, подходящи за балеринки
9 странности, които причинява любовта
Златни правила на офисното хранене
Първа помощ след обезкосмяване

Напишете дума/думи за търсене