Големите убийства на Ана Заркова

„От всяко престъпление винаги остават следи. Но дали винаги остава някой, който има кураж да ги намери? В тази книга има по-малко отговори, отколкото въпроси. Но който търси отговори ще намери още."

 Третото допълнено и преработено издание на „Големите убийства" е вече на пазара.

Именитата журналистка Анна Заркова предлага неизвестни факти около някои паметни убийства и разкрива подробности около нови. Куршуми по време на преход, огън по мутри и милионери, кръв в години на криза - това са трите основни части на книгата. Във всяка една от тях са представени лица, убити в годините от 1993 г. до днес.

Журналистката разкрива подробности от живота на своите „герои", но най-вече се съсредоточава върху самите убийства - как са извършени и къде, има ли свидетели, какво са видели те, докъде е стигнало разследването, заловен ли е убиецът и кой е той. Оказва се обаче, че редица от въпросите не само остават без отговор, ами пораждат и други.
Анна Заркова не е пропуснала да посочи и някои връзки между мутри и политици, както и да разкрие обвързаността на отделни лица с т.нар. силови групировки.
Разказите за всяко убийство са интригуващо и любопитно поднесени. Едновременно с това пораждат въпроси, съмнения и догадки, които обаче остават без ясен и еднозначен отговор.

 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене