Гуинет Полтроу пребивала закачалките в гардероба си

Гуинет Полтроу твърди, че стриктната й диета е повлияла положително върху брака й с Крис Мартин. Актрисата, която от време на време минава на ниско въглехидратна и свободна от глутен диета, сподели, че този хранителен режим е повлиял на почти десетгодишния й брак.

Блондинката твърди, че този начин на хранене я карал да се чувства „по-ефирна и емоционално по-освободена". Освен това пред списание Self допълва, че преди това е изпитвала доста неизразен гняв. „Възприемах чувствата на останалите като по-важни от моите собствени. Доста често ми се е случвало да преглъщам разни емоции, които след това си изкарвам по средата на трафик в колата, чакайки да светне светофарът зелено. Да не говорим колко често съм се била със закачалките в гардероба си."

40-годишната американка решила да се раздели с млечните продукти, захарта и глутена, които я правили още по-неспокойна и заради и без това претрупания й график. "По едно време доста ме каниха да пея на разни награди, което е едновременно забавно, но и стресиращо. Постоянно се наливах с бира и гълтах бета-блокери. Освен това непрекъснато бях на борда на самолети, опитвайки се да се нокаутирам със сънотворни и вино. После ставах, правих някакви упражнения за тонус и след това се отдавах на нечовешки труд по цели денонощия. Най-накрая се сдобих с паник атака. Тялото ми крещеше: „Какво се случва?"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене