Вълна от дъбстеп ще ни залее от 4-ти километър

Поредицата партита на младия лейбъл Platform за интелигентна бас музика продължава с най-силните артисти от региона.

Свежият екип на българската платформа за интелигентна бас музика Platform продължават серията PLATFORM TAKEOVER, промотираща най-доброто от съвременната дъбстеп музика.

Следващото събитие ще се състои на 29-ти март в Party Center 4КМ под мотото Balkans Takeover и ще представи четирима знакови артиста от Балканите и Централна Европа - GANTZ от Турция, CAMELORG от Гърция, DJ MADD от Унгария, БALKANSKY от България, които ще пускат в компанията на младия екип на Platform Music Label.

Ето малко повече за гостите:
Най-известният сред тях идва и от най-далече. Роденият в Унгария Питър Саймън - DJ MADD е в играта още от 2008 година с първите си издания за уважавания лейбъл Boka Records. Следват множество качествени рилийзи за Black Box, Wheel & Deal и Osiris, както и признанието на големите в бранша, начело с Caspa. 2013 е голяма година за DJ MADD - освен номинацията му за най добър албум в наградите на DUBSTEPFORUM, артистът стартира и свой собствен лейбъл - Roots & Future!

GANTZ от Истанбул е глътка свеж въздух в многото разклонения на дъбстепа до момента. Не разчита на изтъркани формули, постоянно представя нов материал и талантът и уникалния му стил на продуциране му осигуряват издания за Box Clever, Tribe 12, Innamind, както и второто място в класацията на DUBSTEPFORUM за новоизгряващ продуцент през 2013.

Добре познатият Иван Шопов - BALKANSKY е най-успешният бългаски дъбстеп продуцент по света, със стотици издания в няколко стила, постоянни турнета и колаборации с най-големите от тъмната страна на интелигентната бас музика. В последната година той осъществи и първото си издание за Platform Music Label - парчето Aquarius с Basscatz.

CAMELORG от Гърция също може да се похвали с участие в изданието Platform 1 с парчето си Detract, по-късно представено в микса Chestplate Vol 3 от ветерана Distance. Съвсем наскоро долетя новината, че негов трак ще бъде издаден от реномирания лейбъл Subway Holland.

Всички тези гости, заедно с екипа на Platform ще очакват ентусиастите на 29 март в Party Center 4КМ. Бонусът към всички присъстващи е ниската цена на билетите - пропуск за двама за партито струва 15 лева на предварителна продажба в мрежата на Eventim. На място билетите ще са само единични - преди 23.00 на цена от 10 лева, след 23.00 - 15, а след 03.00 - 5 лева.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене