DJ Таркан с 6-часов сет в София

На 30-ти март един от абсолютните фаворити на българската клубна публика - DJ TARKAN се завръща за едно много специално парти в центъра на София.

То ще се състои в зала Ла Страда (бивш театър Ла Страда), която ще бъде преобразена в ексклузивен парти клуб за вечерта с допълнително озвучаване от най-висок клас от 16000W и клубно осветление. Нестандартна декорация, денс пърформанс и удобни барове ще допълват парти атмосферата.

Турският диджей е подготвил ексклузивен 6-часов сет - демонстрация на еклектичния му вкус, богата музикална култура и уникален стил на миксиране.

Роден във Франкфурт и израснал в Турция, той започва кариерата си на диджей в една от най-известните турски радиостанции, с което приковава вниманието на редица световни продуценти.

DJ Tarkan няколко пъти печели наградата диджей на годината в Турция, а през 2010-а беше избран за Best International DJ от българската публика.

Негови ремикси и продукции са включени в траклистовете на диджеи като Tiesto, Paul Oakenfold, Armin van Buuren, John Digweed, Hernan Cattaneo, Deep Dish, Roger Sanchez, Paul Van Dyk и много други.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене