Продукти, от които се отслабва

Не си падате по диети, но искате да свалите няколко килограма? Съветваме ви да пробвате да включите в менюто си тези продукти.

Кисело мляко
В него има бактерии, които освен че са полезни, помага да се намали нивото на мазнините в организма. Най-добре хапвайте пълномаслено мляко на закуска, в комбинация с овесени ядки или мюсли.

Пиле и риба
Белтъчната храна засища и същевременно засилва метаболизма. Задължително яжте риба поне два пъти седмични, най-добре скумрия или сьомга. Ако консумирате пилешко, нека по възможност да е от био ферми.

Кафе
В съчетание с физическо натоварване кафето ускорява обмяната на веществата. Освен това тази напитка ускорява липолизата - процесът на стопяване на мазнините. Обаче не пийте повече от две кафета на ден.

Канела
Добавяйте от ¼ до цяла чаена лъжичка канела към киселото мляко, което хапвате всеки ден. Тя ускорява усвояването на захарта от организма, излишъците от която се складират във вид на мазнини.

Люти чушки
Те притежават загряващи свойства, което означава, че ускоряват обменните процеси. А бонусът е, че ликвидират микробите и вирусите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене