Звездите започнаха с претенциите в „Къртицата”

Фитнес зала, собствен гардероб, международни разговори, специални хранителни продукти и музикални инструменти - това са част от изискванията на участниците в риалити шоу „Къртицата", което стартира на 26 март по TV7.

Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца, в които ще живеят в изолация от външния свят. Дали продуцентите ще изпълнят всички прищевки на звездите предстои да разберем още утре.

Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско риалити в България. Обитателите на Базата вече очакват пристигането на участниците в „Къртицата". Това са домашните животни, с които ще съжителстват и за които ще се грижат 19-тимата авантюристи в „Къртицата" - рибите в езерото, кокошките около кладенеца и двете прасенца в двора.

Звездите в шоуто - рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев-Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.

Всеки от 19-те участници вече е в пълна изолация в хотел в София и се приговя за най-голямото приключение в живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене