Wiz Khalifa разказва историята на млада боксьорка във видеото към новия си сингъл

Wiz Khalifa се завръща в играта с най-новия си сингъл "Let It Go" с участието на Akon. Парчето е от актуалния албум на артиста O.N.I.F.C., който излезе на музикалния пазар в края на миналата година.

В режисираното от Ryan Hope видео изпълнителите остават встрани от светлината на прожекторите, за да влязат в ролята на разказвачи и да ни потопят в историята на младо момиче, чиято голяма мечта е това да бъде боксьорка.

Главната героиня в Let It Go тренира упорито у дома, посещава вечерно училище и съчетава всичко това с работа в долнопробен стриптийз клуб през нощта. Независимо от пречките, които се появяват по пътя й към успеха, момичето е твърдо решено да не се отказва от това, което желае най-силно и да се бори докрай за реализирането на мечтата си.

Актуалният втори албум на рапъра от Питсбърг, O.N.I.F.C., който включва също и парчетата Work Hard, Play Hard, It's Nothin' (feat. 2 Chainz) и Remember You (feat. The Weeknd), е последовател на неговия сертифициран със злато дебютен запис Rolling Papers, който излиза на музикалния пазар през март 2011 година и вади мулти-платинените хитове Black And Yellow, Roll Up и No Sleep.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене