Дани Клейн от Vaya Con Dios: Слизам, докато съм на върха!

"Решението за края на Vaya Con Dios е изцяло мое", каза в интервю за Magic FM вокалистката Дани Клейн.

„Навърших 60 години на 1 януари. Чувствам се отлично, но след толкова много пътувания, отсъствие от вкъщи, обиколки на света, стотици часове във въздуха и още толкова по летищата, реших, че искам да правя нещо друго", разказва певицата. "Когато виждам някои възрастни изпълнители, си мисля, че е по-добре да се откажеш, докато все още си на ниво, в кондиция. Била съм на концерти на музиканти, на които съм се възхищавала, но много от блясъка им вече го няма. Гласовете не са същите, силата и въздействието са останали в миналото, затова мисля, че трябва да се оттеглиш, докато още се справяш добре".

Дани Клейн все още си купува вестник всеки ден, вкъщи гледа телевизия, а в колата слуша радио и ... ползва много интернет. Въпреки това Vaya Con Dios няма официална страница във Фейсбук. „Считам това за много натрапчиво. Не ми харесва начинът, по който хората споделят всичко там. Предпочитам по-личния подход".

Наскоро от печат излязоха нейните мемоари, но изпълнителката не желае да говори по темата, защото не е доволна от начина, по който са се развили отношенията с издателит. „Имах нужда най-малко от още половин година, за да довърша книгата, а те я издадоха преди да съм готова. И това никак не ми допада".

Част от прощалното турне на групата минава и през София с концерт на 20 април в зала 1 на НДК.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене