Известни са първите изпълнители на "Спирит ъф Бургас"

Снимка: Ройтерс

Вече са известни някои от първите имена които ще забият със страхотен звук на сцената на „Сририт ъф Бургас". И това са рап дуото Rizzle Kicks, прекрасната Selah Sue, Chase & Status DJ set, реге легендата Little Roy, зверовете Che Sudaka и експлозивните Enter Shikari.

Духът на Бургас ще бъде презареден с едни от най-вдъхновяващите и разчупени изпълнители. Фестивалът ще се проведе в морския град на 27 и 28 юли. Това ще бъде най-горещата точка на Черноморието ни тогава.

Шестото подред издание на фестивала отново ще изненада феновете с пъстрата си програма, многообразните стилове, интересните с уникалността си артисти. Настроението и адреналинът ще бъдат поддържани в различните музикални жанрове - тонове от реге, дръм енд бейс, пънк, хардкор, дъб-степ, соул, хип-хоп и много други ще звучат от сцената заедно с ритъма на сърцата на публиката.

Организаторите пускат лимитиран брой промоционални билети за събитието на цена от 99 лева. Билетите вече са пусната за продажба в мрежата на "Евентим".

Събитието отново ще зареди феновете на хубавата музика с много радост и положителни емоции, а до няколко седмици се очаква да бъдат обявени и имената на някои от хедлайнерите на фестивала.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене