DEXTЪR пее за тийнейджърска любов

Teenager Love е дебютният сингъл на един от най-интересните участници някога изявявали се на сцената на предаването България търси талант.

Момчето, запомнено като „човекът-оркестър" Dextъr - Васко Иванов, впечатли публика и жури с умението си да композира и изпълнява песни в реално време, изграйждайки сам всички инструменти с помощта само на глас и луп машина.

Дебютният му проект отново е изцяло солова изява. Dextъr e не само автор на музиката, текста и аранжимента на песента, но и режисьор и оператор на собственото си видео.

Клипът към Teenager Love е снимано в Лос Анжелис и Лас Вегас по време на едно пътуване на Васко за един панаир на игри и нови технологии, където е поканен да участва със своя собствена музика за компютърни игри.

Dextъr е интернет псевдонима на Васко от 10 години. Избира го като съкращение от думата dexterity, което означава „сръчност, умение" и отразява свободата, с която той борави с електронния звук. Работи в музикалния бранш от 7 години. Смята се за късметлия, тъй като през 2007-ма година получава предложение от престижно студио в Дубай да стане техен щатен композитор, което му дава възможност да работи с истински световни имена в продукцията на звук, с много номинации и награди "Грами".

Dextъr е автор на музиката, специално създадена за грандиозното светлинно и пиротехническо шоу, придружаващо откриването на най-високия небостъргач в света - Бурдж Халифа в Дубай. Шоуто е пряко излъчвано по CNN и гледано от над 2 милиона души по света.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене