Божинов пази жена си от Денис Родман

Притеснен от поведението на баскетболната звезда Денис Родман, Валери Божинов влезе в КЪРТИЦАТА, за да защити любимата си Николета от нападките му.

Присъствието на футболисти не притесни известния американец и той продължи с арогантното си отношение и към двамата. Божинов и Николета успяха да издържат на нападките, следвайки максимата „по-умният отстъпва".

Баскетболистът, който шокира цяла България с невъздържаното си поведение, и днес продължи да се хвали със завоеванията си, като нееднократно изтъкна какъв добър любовник е и колко красавици въздишат по него.

За да разведри атмосферата в Базата, Азис реши да използва синтезатора, който Групата получи и да посвири стари евъргрийн парчета. Ролята на пианист му пасна идеално, а музикалните му умения бяха оценени най-вече от Деян Неделчев- Икебаната и Любо, които изпиха сутрешното си кафе, аплодирайки го.
„Добър съм, но недооценен за съжаление", коментира шеговите изпълнението си Азис.

Първите сериозни любовни трепети в Базата са вече факт. Рап звездата 100 Кила и брюнетката Миглена се усамотиха в спалнята, където те нескрито флиртуваха помежду си.

За първи път тази вечер всички участници ще се изправят пред предизвикателство в „Нощта на КЪРТИЦАТА" тази вечер. Първата им задача се казва Гредата.

Дали Групата ще се справи с тази задача и ще прибави в бюджета си 2500 лв., или ще изгуби и тази сума ще отиде в сметката на КЪРТИЦАТА ще стане ясно довечера.

 

 

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?

Напишете дума/думи за търсене