Люси стана Кръстника

Снощи Люси Иларионов и Петя спечелиха първите деветки на сцената на Dancing Stars със своето страстно танго, което режисьорът изигра като Дон Корлеоне.

Oтличниците на сцената Стелла и Наско спечелиха първа позиция с атрактивно пасо добле, в което и двамата бяха тореадори, а Ицо Хазарта и Лили постигнаха рекорд за най-ниска оценка, като получиха първата тройка от Алфредо Торес.

Снощи попфолк звездата Андреа направи своя танцов дебют в Dancing Stars. Алфредо коментира, че "Барби може да танцува", а партньорът й Живко рискува живота си, за да тренира певицата под строгия поглед на любимия й Кубрат Пулев.

Петко успя да подчини на сцената хубавата Яна, която преди това представи на черния жребец с благородно потекло Рудолф - всичко в името на пасо добле.

Елен Колева отново се изкачи на върха като изтанцува най-добрия си танц от началото на сезона, а Латинка и Фил проляха кръв на сцената в ролята си на вампири. Детелин и Кети спечелиха овации за стайлинга си в бяло, зелено, червено. Глория посвети танца си на своята майка, която празнува юбилей в ефир и получи огромен букет цветя.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене