"Търсенето на Дори" в кината през 2015 г.

Продължението на наградения с "Оскар" анимационен филм "Търсенето на Немо" ще се казва "Търсенето на Дори" и ще излезе на 25 ноември 2015 г. Официалното потвърждение бе направено във вторник от студиото Disney-Pixar.

Популярната водеща на авторско комедийно шоу Елън де Дженерис, която озвучаваше Дори във филма от 2003 г., коментира в характерния си стил: "Очаквах този ден от много, много, много, много, много време. Знам, че хората в Pixar са заети да правят "Играта на играчките 16". Но времето, което се е откъснало от сърцата им, си струва - сценарият е фантастичен. В него има всичко онова, което обичах в първия - има сърце, наистина е смешен, а най-хубавата част е, че има много повече Дори."

Андрю Стантън, който бе един от режисьорите на "Немо" (заедно с Лий Ънкрич), сподели, че историята ще е за събирането на Дори с любимите й риби по същия начин, по който историята от 2003 г. беше за събирането на едно разделено семейство.

Стантън допълва, че сцените ще се разиграват край калифорнийския бряг около година след историята за Немо и, разбира се, ще включва двете рибки клоун - Немо и баща му Марлин.

"Търсенето на Немо" се превърна в огромен хит и в един от най-касовите анимационни филми - приходи от близо 922 милиона долара. През 2004 г. бе номиниран за четири оскара и спечели един - за най-добър анимационен филм.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене