Събраха над 100 хиляди за деца със спортен талант

111 000 лева е сумата, която „Стани богат" събра за програмата „Стани шампион", ангажирана към децата със спортен талант в неравностойно положение.

Само за 8 епизода - от старта на новия сезон през февруари досега, благотворително в играта са участвали над 30 известни личности, сред които имена като Йордан Йовчев, Станка Златева, бившият вицепремиер Цветан Цветанов, настоящият вече министър на културата Владо Пенев, Кубрат Пулев, Свилен Нейков, Чочо Попйорданов, Глория, Васил Василев - Зуека и много други.

Със събраната от всички тях сума още малки таланти ще се присъединят към стипендиантската програма „Стани шампион" и ще получат възможност да се развиват в областта на спорта и да се стремят към бъдещи шампионски титли.

Мишо Шамара и Ангел Джамбазки бяха двойката, по време на чиято игра вчера събраната сума достигна внушителните 100 000 лева. Въпреки различията помежду си, те се доказаха като изключително силен тандем и спечелиха 15 000 лв. за каузата. Двамата бяха на крачка от възможността да стигнат до най-високата сума, като въпрос за името на Мечо Пух ги накара да спрат своето участие и да се откажат в името на бъдещите спортни надежди.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене