Snoop Lion призова за мир

Snoop Lion представи новото си видео към песента No Guns Allowed с участието на рапъра Drake и 12-годишната си дъщеря и изгряваща музикална звезда - Cori B.

Клипът отправя апел за ненасилие след вълната от масови стрелби в Америка, превърнали се в национални трагедии. No Guns Allowed е трети сингъл от предстоящия реге и денсхол албум на Snoop, озаглавен REINCARNATED.


"С No Guns Allowed апелираме за мир е апел за мир и се надяваме, че позитивното послание на песента ще влезе в домовете на хората. Толкова много кръв видяхме, заради оръжия, че искам да предотвратим да се случи следващия инцидент. Това е единствената ни цел, да дадем на хората усещане за любов и мир", казва Snoop Lion.

Документалният филм REINCARNATED който се очакваше с огромен интерес от почитателите на Snoop вече се разпространява в киносалоните по целия свят. Премиерата на филма се състоя на фестивала в Торонто и документира духовното пътуване, започнало под името Snoop Dogg, през израстването и трансформирането в SNOOP LION. Филмът, който проследява и целия звукозаписен процес на албума, разкрива как хората и културата на островната карибска държава (разбира се и растафарианството) променят житейската философия на Snoop към света и самия него.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене