Славена Вътова се довери на Essie

L'Oreal България представи за първи път у нас световноизвестната марка лакове за нокти Essie на бляскаво събитие, изпълнено с цветно и пролетно настроение. Гостите бяха посрещнати в приказния свят на Essie с ярки тонове, цветни коктейли и nail-барове.

Дамите се довериха на професионалните грижи на маникюристите и се лакираха в бляскави нюанси с усмивка и много Essie настроение. Всички гости имаха възможност да направят диагностика на цвета на аурата си, което им разкри любопитни тайни от света на цветовете. Сред страстните почитателки на красивите нокти беше Славена Вътова, която избра нюанса Bordeaux за своя маникюр.

Марката Essie е създадена от любов към цвета през 1981 в Ню Йорк от Еси Вайнгартен. Днес над 7 милиона жени по света се доверяват на Essie не само за маникюра си, но и за настроението си. Марката Essie е добре позната в 102 държави, а България е номер 103. Над 250 нюанса на лаковете Essie вдъхват самоувереност и сила на жените по света, карайки ги да се чувстват красиви и модерни, което вече е достъпно и за българските дами.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене