Документални разследвания за изборите

Какъв е произходът на средствата за мащабните предизборни кампании? Как политическите партии си създават опозиция и кой режисира предизборната търговия с гласове? Отговорите на всички тези въпроси зрителите ще получат в ефира на Нова ТВ.

В поредица от няколко документални разследвания водещата и продуцент на "Темата на Нова" Галя Щърбева ще срещне зрителите с тъжната страна на изборите у нас.

За втора поредна година тя заедно с Лора Крумова, Петко Гюлчев и създаденото от тях сдружение "Българион" правят национална кампания срещу купуването на гласове и схемите за купуване на бюлетини. Началото постави Мария Цънцарова тази неделя, когато в темата, носеща името „Изборна сергия", бе показано как млади хора биват обучавани в евентуални изборни манипулации.

Скандалните разкрития, свързани с финансирането на партиите и работния процес в администрациите, ще намерят своето продължение и след изборния ден, 12 май, за да направим равносметка на начина, по който упражняваме правото си на глас, и променило ли се е нещо през последните години.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене